Gazdaságos és egyszerre magas minőségű vizuális megjelenést biztosít vállalkozása, terméke számára. A roll-up testben a nyomat feltekerve helyezkedik el, így szállítása könnyű és a grafika sem sérülhet meg. Alábbiakban széles kínálatot talál, melyben rendelkezésére állnak egészen kis méretű és órási roll-up állványok, valamint kifejezetten alacsony árú és prémium szerkezetek. Így biztosan megtalálja az Ön számara leginkább megfelelő roll-up bannert.


Roll-up Standard

Ez a legkedveltebb roll-up állvány a piacon. Nem véletlenül, hiszen kedvező ár, minőségi nyomat és egyszerű használat jellemzi.

Szélesség: 50, 85, 100, 120, 150, illetve 200 cm

Magasság: 150, 200 cm

Gyártási idő: 1-5 munkanap


Roll-up Exkluzív

Elegáns, formatervezett roll-up típus, amit jellemzően azok az ügyfelek választanak akik minden eszközt megragadnak, hogy megkülönböztessék magukat a versenytársaktól.

Finoman ívelt, krómozott végzárókkal és elegáns külsejével emlékezetes megjelenést kínáló, kis helyigényű reklámeszköz, amit exkluzív helyszínekre vagy kiemelt fontosságú rendezvényekre, bemutatókra ajánlunk. Az Exkluzív roll-up szerkezet masszív felépítésű, tartós konstrukció. Az alján állítható magasságú lábak segítenek beállítani az állványt, hogy egyenetlen talajon is függőlegesen álljon. Az igényes formatervezésnek köszönhetően kihajtható lábak nélkül is stabilan tartja a reklámfelületet és vastagabb, nehezebb bannereket is elbír. Bélelt vászon hord táskában szállítható. Egy- illetve kétoldalas kivitelben is elérhető.


Szélesség: 85, 100, 120, illetve 150 cm

Magasság: 200 cm

Gyártási idő: 1-5 munkanap

Roll-up Óriás

Egyedülálló, 3 méter magasságig kihúzható roll-up állvány széles méret választékban.

Óriási méretű Roll-up, mely nagyméretű hátfalként is alkalmazható. Használata egyszerű, felállításához nem szükséges szakértelem. Az Óriás Roll-up nagy méretű reklámfelületének köszönhetően emlékezetes megjelenést biztosít. A nyomat a roll-up alumínium testében feltekerve helyezkedik el, így kis helyet foglal és védve van az esetleges szállítási sérülésektől. A szerkezethez tartozó vászon hord táskával a szállítás könnyedén megoldható.

A teleszkópos hátsó tartórúd fokozatmentesen állítható három méteres magasságon belül, így egyedi méretben is elkészíthető.


Szélesség: 85, 100, 120, 150, illetve 200 cm

Magasság: 250 - 300 cm

Gyártási idő: 1-4 munkanap

Roll-up Kétoldalas

Kétoldalas roll-up állvány, melynek értelemszerűen mindkét oldalán egy-egy nyomat biztosítja a reklámfelületet. A szerkezet elérhető natúr alumínium, vagy fekete színben is!

A nyomatok egymásnak háttal helyezkednek el, ezáltal a reklámfelület két oldalról látható, egymástól függetlenül cserélhető. A nyomatok a roll-up alumínium testében feltekerve helyezkednek el, így minimális helyet foglalnak és védve vannak a szállítási sérülésektől. A 120 cm és 150 cm széles rollupokhoz már kettő tartórúd biztosítja a nyomatok megfogatását. A natúr eloxált alumínium felületet világosabb hátterű grafikákhoz ajánljuk, a fekete porfestett szerkezet pedig a sötét grafikákat hangsúlyozza. A szerkezethez tartozó vászon hordtáskával a szállítás is megoldott.


Szélesség: 85, 100, 120 és 150 cm

Magasság: 200 cm

Gyártási idő: 1-5 munkanap