Kiehl - Német hatékonyság és precizitás a tisztításban


A német gyártó a professzionális takarítás és higiénia valamennyi területét felöleli termék kínálatával, gyors és hatékony megoldást nyújt minden a takarítás területén felmerülő problémára.


Az általános tisztítószereken túl a bútorok, padlóburkolatok, falburkolatok minőségének megőrzését segítő, azok élettartamát hosszabbá tevő ápolószerek, - melyek speciálisan az adott felülethez kifejlesztettek - széles választékban megtalálhatók a termékpalettán.

A szükséges kiegészítők pl.: szóróflakonok, impregnálók, stb..., melyek a tisztítószerekkel való mindennapi munkát könnyítik és gyorsítják meg, szintén megtalálhatóak termékeink között.Karbantartó és napi tisztítószerek: 

KIEHL Alkona alkoholos le- és felmosószer, 1l vagy 10 liter kiszerelés
 

Alkoholbázisú, felületaktív alkoholos tisztító. Maradéktalanul és foltmentesen szárad, kellemes illattal rendelkezik. A termék tenzid tartalma biológiailag lebomlik.


Termékösszetétel: Anionos és nem ionos tenzidek, vízben oldódó oldószerek, segítő- és illatanyag.
pH érték (koncentrátumban): kb. 6
pH érték (használatkor): (1%-os) kb. 7

 

Felhasználási terület: Vízálló felületeken, berendezési tárgyakon és padlóburkolatokon, valamint védőréteggel, vagy lakkozással védett burkolatfajtákon használható.